Tuesday, June 5, 2012

øya Avalon og øya Sarras var aldri på Glastonbury
Insula auallonis auida funere paganorum, pre ceteris in orbe ad sepulturam eorum omnium sperulis propheciae vaticinantibus decorata, & in futurum ornata erit altissimum laudantibus. Abbadare, potens in Saphat, paganorum nobilissimus, cum centum et quatuor milibus domiicionem ibi accepit. Inter quos ioseph de marmore, ab Armathia nomine, cepit sompnum perpetuum; Et iacet in linea bifurcata iuxta meridianum angulum oratori, cratibus praeparatis, super potentem adorandam virginem, supradictis  sperulatis locum habitantibus tredecim. Habet enim secum Ioseph in sarcophago duo fassula alba & argentea, cruore prophete Jhesu & sudore perimpleta. Cum reperietur ejus sarcofagum, integrum illibatum in futuris videbitur, & erit apertum toto orbi terrarium. Ex tunc aqua, nec ros coeli insulam nobilissimam habitantibus poterit deficere. Per multum tempus ante diem Judioialem in iosaphat erunt aperta haec, & viventibus declarata. 
  Hucusque melkinus.

I antikken rundt 350 f.Kr. en gresk navigatør som besøkte Storbritannia skrev en dagbok, og i den beskrev han en øy der tinn ble produsert, og han kalte det fisk øy eller i greske Ichthys, Ichthus og Ikhthus dvs. øya Ictis. Denne øya var omgitt av Pilchards på visse tider av året derav navnet. Den tinn handelen som hadde eksistert siden 1000bc gjennom fønikiske handelsmenn ble senere kommentert av en latinsk kronikør heter Diodorus og hans kommentarer på britisk var det.
Innbyggerne som bor nær odden of Britain, kjent som Belerium, mine tinn og når de har smeltet det inn i tinn ingots, bærer de det til en viss øy, som ligger utenfor Storbritannia, og kalles Ictis. For ved ebbe er av tidevannet, er mellomrommet mellom denne øya og fastlandet forlot tørre og så kan de formidle tinn i store mengder over til øya på sine vogner.
Dette er øya Burgh Island i S.Devon med sin sand moloen som tørker ut en lavvann hvorpå vognene av tinn omtalt av Pytheas ble brakt ned fra sørlige Dartmoor gjennom Loddiswell på en eldgammel kjerreveg. Det eneste "klaffpluggene 'fra en av disse vognene som finnes i Devon og Cornwall fra Pytheas' era ble funnet på denne samme sporet fra Dartmoor til Ictis. De reiste langs en tidevanns vei i Aveton Gifford å nå øya Ictis
Som mange er klar over det er en legende i Cornwall at Josef av Arimatea Jesu onkel var en Tin kjøpmann og at han kom til denne kysten for å plukke opp tinn med Jesus da han fortsatt var en gutt. Ingen var helt sikker på hvorfor Ictis ble kalt en Emporium som betyr markedsplass, men det er nå kjent at innenfor denne øya er et gammelt hvelv opprinnelig brukt for lagring av tinn av de gamle gruvearbeiderne, men rundt den tiden romerne invaderte England denne kom stadig vanskeligere å holde hemmelig, slik Joseph kjøpte denne øya med den enorme tinn hvelvet i det. Jesu legeme er ennå ikke oppdaget i Island. Dette er grunnen til at evangeliene forholde tre relevante fakta, graven tilhørte Joseph, var det en kvistet ut grav som ingen annen mann hadde ligget i før og i den var en hvit klut. Dette er hva evangeliene enige på, men de slipper ikke på at graven nettstedet er i England.
Faktisk Strabo en annen kronikør sier at en kaptein kjørte båten sin på steinene i stedet gi bort øyene posisjon til romerne, og det bare skjer slik at neste til denne øya vi har bare to maritime vrak fra den gamle formen bransjen. Det er her den største cache av tinn ingots ble funnet bare et par miles fra ictis.Melkin en profet og munk som levde i ca 450 til 650AD skrev en veldig merkelig profeti i latin, som inntil nå har holdt en obskur stykke litteratur som gir anvisninger til gravstedet til Josef av Arimatea. Joseph er ment å ha med seg hva som er tenkt å være den hellige gral med ham hvor han er gravlagt på øya Avalon.For mange år Grail jegere har antatt at gralen og Joseph løgn på Glastonbury, men profetien ble gitt i form av et puslespill og nylig denne gåten har blitt låst og er nå avslørt i en bok som heter "Og gjorde de Feet".
Boken «Og de som hadde Feet 'er oppkalt etter diktet er skrevet av William Blake som i de fleste briter vet er hymne av Jerusalem, som taler for New Jerusalem eksisterende i Storbritannia og stiller spørsmålet« Har Jesu føtter vandre på Englands hyggelige beite grønn. Vel nå har vi svaret fordi Jesus er gravlagt innenfor denne øya ved siden av Josef av Arimatea.Profeten melkin besøkte gravstedet etter kong Arthur ble begravet der, og forlot disse retningene for ettertiden at vi kan avdekke hans gravsted og kaller øya øya Avalon.
Island of Avalon, begjære hedningene i døden, fremfor alle andre (steder) i verden, fordi de har sin Gravlegging der og det er hedret av en sirkel som portends av en profeti (og denne sirkelen er steinringen av Avebury). Den fortsetter deretter med å si at i fremtiden øya vil bli utsmykket med de som gir ros til den høyeste og 'Abbadare' (som oversatt betyr at fars perle, som er selvsagt Jesus) mektig i dom den edleste av disse utlendinger sover 104 nautiske miles fra Avebury, og av hvem fikk han interment ved sjøen fra Joseph som er oppkalt etter Arimatea, og han har også tatt sin evige hvile der, og de ligger på den sørlige gaffelen av en "splittnagler meridionale 'linje i en vinkel på en kystby Tor, i et krater, over hvor man kan gå på ytterpunkt på randen som den var allerede forberedt høyt opp i Ictis. denne graven er nå deres bolig og ligger 13 grader fra st. Michael Ley linje.Dette er hva melkin forteller oss, og det er lagt ut ord for ord slik at profetien kan forstås fullt ut i boken og gjorde disse føttene. Klikk på linken ovenfor.De Templars bygget en rekke kirker viet til St. Michael, som utgjør St Michael Ley linje og som St. Michaels Mount i Cornwall denne lille øya hadde en St Michael kirken på det, men det er far god femtende århundre jesuitt munk som bekrefter denne posisjonen som forteller oss at Josef av Arimatea er "nøye skjult" i Montacute og du kan se at linjen går gjennom St.Michaels bakketopp der det en gang sto også en kirke viet til ham akkurat 104 miles på en linje som er splittnagler AT Tretten grader og går gjennom MONTECUTE.
Mange forskere og historikere som har behandlet den Glastonbury materialet si Melkin var en oppfinnelse av twelvth eller trettende århundre. Dette er rett og slett ikke sant, og denne stillingen er bare kommet til fordi ingen har kunnet tyde Melkin profeti før gjeldende epoke. Spør deg selv, hvorfor skulle noen gjøre en gåte at ingen kunne forstå enda alle detaljene i den er så presis og ført til svært øya navngitt i profetien.
Ikke bare gjorde Melkin skrive originalen av gralen boken som etablerer plasseringen av denne øya, men Leonardo da Vinci var klar over hvor denne øya var og fortalte også at i hans malerier av Madonna og yarnwinder ville han vise oss hvor dette øya er. Han malte to Yarnwinder malerier som viser nøyaktig hvor den geografiske plasseringen er. Vi kan se om vi slå de to maleriene som vi vet er malt av ham, gir han hver geografiske detaljer som lokaliserer øya Avalon som i dag Burgh øy i Devon der vi kan også se det samme perspektiv på Google Earth.Dette er en komplisert historie, men det er åpenbart i denne nye og opplysende bok som gir bevis for hvordan denne øya ble kjent som øya Sarras i gralen historier og hvordan Torino likkledet er faktisk den virkelige grav duken av Jesus sett med Melkin og at han refererte til det som "Duo Fassula '.Faktisk kan du se Melkin latinske beskrivelse samsvarer med likkledet fullstendig hvis vi forstår at hans gåte av Duo Fassula er virkelig en Duplico fasciola eller fordoblet over graven klut fordi det sier at ....
Habet enim secum Ioseph i sarcophago duoen fassula alba & argentea, cruore prophete Jhesu & sudore perimpleta:
Joseph har med seg i sarkofagen en doblet hvit bleie dekket med blod og svette av profeten Jesus som ble kastet rundt ham.
De Templars som bygde St. Michael kirkene for å markere dette gravstedet begravde sin skatt på denne øya på juledag i 1307 etter å ha ankommet i tre treasure skip. Som de losset skatten og før de lukket opp graven for siste gang en av dem, (trolig Geoffrey de Charney) fjernet Shroud of Jesus fra graven som er beskjeftiget på exibit i Torino.
King Arthur kropp ble også gravlagt innenfor denne øya, og det er her at han kom for å lete etter et mirakel for å kurere sin dødelige sår etter kampen for sitt rike som han visste at Jesus ble gravlagt i den. Goeffrey av Monmouth forteller også at Arthur er begravet på øya Avalon, men det er Melkin som bekrefter vi har riktig plassering ved å si ordet Supradictis betyr høyt opp i IctisOg de som hadde føtter av Michael Goldsworthy, er en avslørende bok med alle kartene og bevis som forklarer hvordan det er at, det som var kjent som gralen arken i gralen romanser inneholder Jesus legeme og bekrefter hvordan bildet på Torino liksvøpet ble formulert i Cedar olje. Mysteriet er nå avdekket, men hva vil verden lære av denne avsløringen av graven på denne hellige øya og hva som vil være effekten av oppdagelsen av denne graven og innholdet på alle de store religionene i dag.
Dette er en spennende bok utgitt på eBok eller i paperback og er full av gode fotografier og diagrammer som gir bevis.


No comments:

Post a Comment