Tuesday, June 5, 2012

ön Avalon och ön Sarras var aldrig på Glastonbury
Insula auallonis auida funere paganorum, pre ceteris in orbe ad sepulturam eorum omnium sperulis propheciae vaticinantibus decorata, & in futurum ornata erit altissimum laudantibus. Abbadare, potens in Saphat, paganorum nobilissimus, cum centum et quatuor milibus domiicionem ibi accepit. Inter quos ioseph de marmore, ab Armathia nomine, cepit sompnum perpetuum; Et iacet in linea bifurcata iuxta meridianum angulum oratori, cratibus praeparatis, super potentem adorandam virginem, supradictis  sperulatis locum habitantibus tredecim. Habet enim secum Ioseph in sarcophago duo fassula alba & argentea, cruore prophete Jhesu & sudore perimpleta. Cum reperietur ejus sarcofagum, integrum illibatum in futuris videbitur, & erit apertum toto orbi terrarium. Ex tunc aqua, nec ros coeli insulam nobilissimam habitantibus poterit deficere. Per multum tempus ante diem Judioialem in iosaphat erunt aperta haec, & viventibus declarata. 
  Hucusque melkinus.

I forna tider runt 350 f.Kr. en grekisk navigator som besökte Storbritannien skrev en dagbok och i den han beskrev en ö där tenn producerades och han kallade det fisk ö eller på grekiska Ichthys, Ichthus och Ikhthus dvs ön Ictis. Denna ö var omgiven av sardiner vid vissa tider på året därav namnet. Den tenn handel som funnits sedan 1000bc genom feniciska handlare senare kommenteras av en latinsk krönikör heter Diodorus och hans kommentarer på den brittiska var att.
De invånare som bor nära udden av Storbritannien, som kallas Belerium, min tenn och när de har smält den i tenn tackor, de bär den till en viss ö, som ligger utanför Storbritannien, och kallas Ictis. För vid ebbar är av tidvattnet, är utrymmet mellan denna ö och fastlandet lämnade torra och sedan kan förmedla tenn i stora mängder över till ön på sina vagnar.
Detta är ön Burgh Island i S.Devon med sand gångbro som torkar ut en lågvatten på vilken vagnarna av tenn som nämns av Pytheas fördes ner från södra Dartmoor via Loddiswell på en gammal cart bana. Den enda "Linch pin" från en av dessa vagnar finns i Devon och Cornwall från pytheas "ERA hittades på samma spår från Dartmoor till Ictis. De färdades längs en tidvatten väg i Aveton Gifford för att nå ön Ictis
Eftersom många är medveten om att det är en legend i Cornwall att Josef från Arimataia Jesu farbror var en burk köpman och att han kom till den här kusten för att plocka upp burk med Jesus när han fortfarande var en pojke. Ingen var riktigt säker på varför Ictis kallades en Emporium, vilket innebär marknaden, men det är nu känt att det inom denna ö är ett gammalt valv som ursprungligen användes för att lagra tenn av de gamla gruvarbetarna, men runt den tid då romarna invaderade Storbritannien detta kom allt svårare att hemlighålla Josef köpte denna ö med den enorma tenn valvet i den. Jesu kropp är ännu inte upptäckt i Island. Det är därför evangelierna avser tre relevanta fakta, tillhörde graven till Josef, var det en högg sig grav som ingen annan människa hade legat i före och det var en vit duk. Detta är vad evangelierna instämmer på men de har inte låtsas om att graven platsen är i England.
I själva verket Strabo annat krönikören anges att en kapten körde sin båt på klipporna hellre än att ge bort öarna position till romarna och det råkar vara så att intill denna ö har vi bara två maritima vrak från den antika tenn branschen. Det är där den största cache tenn göt hittades bara ett par miles från ictis.Melkin en profet och munk som levde i ca 450 till 650AD skrev en mycket märklig profetia på latin, som fram till nu har varit en obskyr del av litteratur som ger anvisningar till gravplats för Josef från Arimataia. Josef är tänkt att ha med honom vad som tros vara den heliga Graal med honom där han är begravd på ön Avalon.Under många år Graal jägare har antagit att Graal och Josef ligger på Glastonbury, men profetian gavs i form av ett pussel och nyligen denna gåta har låsts upp och nu avslöjas i en bok som heter "Och gjort dessa Feet".
Boken "Och gjort dessa fötter" har fått sitt namn efter den dikt skriven av William Blake, som de flesta britter vet är hymnen i Jerusalem, som talar om Nya Jerusalem som finns i Storbritannien och ställer frågan "var Jesu fötter gå på Englands trevliga betesmarker grönt. Ja nu har vi svaret eftersom Jesus är begravd i denna ö bredvid Josef från Arimataia.Profeten melkin besökte grav efter kung Arthur begravdes där och lämnat dessa anvisningar för eftervärlden att vi skulle avslöja hans grav plats och kallar ön ön Avalon.
Ön Avalon, åtrå hedningarna i döden, framför alla andra (platser) i världen, eftersom de har sin begravning där och det är hedras av en cirkel som förebådar en sia (och detta cirkel är sten cirkel av Avebury). Den fortsätter sedan med att säga att i framtiden ön kommer att smyckas av dem som ger beröm till den högsta och "Abbadare" (vilket översatt betyder Faderns pärla, som ju är Jesus) mäktig i dom ädlaste av dessa utlänningar sover 104 nautiska miles från Avebury, och av vem han fått gravsättning vid havet Josef som är uppkallad efter Arimataia, och han har också tagit sin eviga vila där, och de ligger på södra gaffeln av en "tvådelad meridionala" linje i en vinkel på en kust Tor, i en krater, över vilken man kan gå i änden på väg eftersom det redan förberett högt upp i Ictis. denna grav är nu deras bostad och ligger 13 grader från st. Michael Ley line.Detta är vad melkin berättar och det läggs ut ord för ord, så att profetian helt kan förstås i boken och gjorde dessa fötter. Klicka på länken ovan.Tempelriddarna byggde en rad kyrkor dedikerade till St Michael som omfattar St Michael vall linje och som St Michael montering i Cornwall denna lilla ö har en St Michael kyrka på det men det är far bra 1/15 talet jesuit munk som bekräftar denna position som berättar att Josef från Arimataia är "försiktigt dolda" i Montacute och du kan se att linjen går genom St.Michaels kulle där det en gång också stod en kyrka tillägnad honom exakt 104 mil på en linje som är tudelad vid TRETTON grader och flyter fram MONTECUTE.
Många forskare och historiker som har behandlat med Glastonbury materialet sagt Melkin var en uppfinning av Tolfte eller trettonde århundradet. Detta är helt enkelt inte sant och denna position endast kom till eftersom ingen har kunnat tolka Melkin profetia före den aktuella tiden. Fråga dig själv, varför skulle någon göra ett pussel som ingen kunde förstå men alla detaljer i den är så exakt och leder till den mycket ön heter i profetian.
Inte nog med Melkin skriva original Graal bok som fastställer platsen för denna ö, men Leonardo Da Vinci var medveten om var denna ö var och dessutom berättade att i hans målningar av Madonnan och yarnwinder han skulle visa oss där detta Ön är. Han målade två Yarnwinder målningar som visar exakt var det geografiska läget är. Vi kan se om vi slå ihop de två målningar som vi vet skall målas av honom, ger han varje geografisk detalj som placerar ön Avalon som dagens Burgh Island i Devon där vi kan också se samma perspektiv på Google Earth.Detta är en komplicerad historia, men det är uppenbarat i denna nya och upplysande bok som ger bevis på hur denna ö blev känd som ön Sarras i Graal historier och hur Turin höljet är i själva verket den verkliga graven tyg jesus ses av Melkin och att han hänvisade till det som "Duo Fassula".Faktum är att du kan se Melkin latinska beskrivning matchar manteln helt om vi förstår att hans gåta Duo Fassula är verkligen en Duplico Fasciola eller fördubblats under graven trasa, eftersom det sägs att ....
Habet enim secum Ioseph i sarcophago duo fassula alba & argentea, cruore prophete Jhesu & sudore perimpleta:
Joseph har med honom i sarkofagen en fördubblad vit linda duk täckt med blod och svett profeten Jesus som veks omkring honom.
Tempelriddarna som byggde St.Michael kyrkorna för att markera denna gravplats begravde sina skatter på ön på juldagen år 1307 efter ankomsten till tre treasure fartyg. När de lossas skatten och innan de stängde upp graven för sista gången en av dem, (förmodligen Geoffrey de Charney) bort Dölja av Jesus från graven, som är närvarande på exibit i Turin.
Kung Arthur kropp begravdes också inom denna ö och det är här som han kom för att leta efter ett mirakel för att bota hans dödliga sår efter striden för hans rike som han visste att Jesus begravdes i den. Goeffrey av Monmouth berättar också att Arthur är begravd på ön Avalon men det är Melkin som bekräftar att vi har rätt plats genom att säga ordet Supradictis mening högt i IctisOch gjorde dessa fötter av Michael Goldsworthy är en avslöjande bok med alla kartor och bevis som förklarar hur det är att den så kallade Graal arken i Graal romanser innehåller Jesus kropp och bekräftar hur bilden på Turin höljet formulerades i Cedar olja. Mysteriet är nu avtäckt men vad blir det världen lära av detta avtäckningen av graven på denna heliga ön och vad som kommer att vara effekten av upptäckten av denna grav och dess innehåll på alla de stora religionerna idag.
Detta är en spännande bok släpps på ebook eller i pocket och är full av utmärkta fotografier och diagram som ger bevis.

No comments:

Post a Comment